Wij wijken niet voor bruut geweld! Afdrukken E-mail
Hits: 517

De blindelings gehoorzamende robotten van de politie Coevorden en polizei Emlichheim hebben op 11 december alle volkerenrechten met de voeten getreden door de soevereiniteit van Wonderland te schenden.
Deze nieuwsbrief zegt het allemaal; daar hebben we niks meer aan toe te voegen.

 
Wonderland; ik heb zo'n verlangen naar.... Afdrukken E-mail
Hits: 511

"Ik heb zo'n verlangen naar Droomland", zong Heintje Simmons al in de zeventiger jaren.
En nu ontstaat in september de onafhankelijke staat Wonderland.
Een nieuw land voor Vrije Mensen, waar zij met elkaar het land runnen, eigen omgangsregels ("wetten") maken en waar mensen gelijkwaardig zijn. Met allemaal even veel inspraak. Met een basisinkomen, vrijheid van keuze voor werk, gezondheidszorg, ideologie en alles meer.
Met als slogan: de beste stuurlui staan aan wal Dus in plaats van kritiek te leveren op Rutte, Obama, Poetin, de EU of wie of wat dan ook, gaan we in Wonderland zelf het goede voorbeeld geven.
"Ik heb zo'n verlangen naar Wonderland."

 
Wij kijken iedere dag in de brievenbus.... Afdrukken E-mail
Hits: 710

Gerechtshof Arnhem behoort voor 6 juli uitspraak te doen op de netelige kwestie, dat de Belastingdienst met de letter der wet zwaait als het erom gaat om huishoudens diep in de schulden te trappen met Dwangbevelen en Executies. Maar als diezelfde letter der wet gebruikt wordt om geld terug te vragen dat teveel aan de Belastingdienst betaald is, dan moeten we de wet niet zo letterlijk nemen, maar heel anders interpreteren.
Aangezien beide kwesties in èèn zaak samenkomen (de Belastingdienst weigert teveel betaald geld terug te geven èn is tegelijkertijd bezig in deze zaak mensen de vernieling i n te helpen) kan het Gerechtshof moeilijk op 1 A4 zeggen dat de belastingwet letterlijk gelezen moet worden.

Lees meer...
 
Aangifte bij politie art.365 SR Afdrukken E-mail
Hits: 1024

In het kort gezegd, komt art. 365 SR er op neer, dat iedere burger het recht heeft om bij de politie aangifte te doen tegen een vertegenwoordiger van de Nederlandse staat (zoals gerechtsdeurwaarders, poltiieagenten, ambtenaren, belastinginspecteur, enz.), die naar jouw mening zijn macht misbruikt naar jou.
Dus van een onnodig gewelddadige arrestatie door agenten, een deurwaarder die zonder de juiste papieren beslag wil leggen, een ambtenaar die jou met strafkorting dreigt zonder redenen enz. kun je aangfite doen bij de politie.

En daar houdt de mooie theorie op.Want in de praktijk blijkt dat politiekorpsen nogal eens weigeren om een aangifte op te nemen. Dat is natuurlijk ook lastig als het bijvoorbeeld om een aangifte tegen een eigen collega betreft, maar dat is natuurlijk niet jouw probleem. Zij behoren neutraal en objectief de aangifte aan te nemen; het is immers de Officier van Justitie, bij wie de aangifte uiteindelijk op het bureau beland. En deze besluit of de aangifte in behandeling genomen moet worden. We zien in de praktijk dat ook daar het nodige op aan te merken valt, maar dat is van latere zorg.
Voor nu is het eerst van belang dat een politieagent geen eigen rechter gaat spelen door te willen beoordelen of jij wel of niet aangifte mag doen. Dus wordt je geconfronteerd met een agent, die de aangifte niet op wil nemen en je krijgt ook bij zijn chef ook geen gehoor, dan kun je de hoogste baas van het lokale politiekorps (de burgermeester) In Gebreke Stellen voor het weigeren van zijn ondergeschikten.

Klik hier om de voorbeeldbrief te downloaden. Deze vul je in met jouw gegevens en geef je persoonlijk af op het gemeentehuis. Vraag om een bewijs van ontvangst (meestal een kopietje van jouw brief met een datumstempel erop). En noteer de datum op je kalender of in je agenda, want de burgermeester moet binnen 14 dagen naar jou reageren. Anders loopt hij het risico dwangsomplichtig te worden (zie Vordering Dwangsom)

 
"Befehl ist Befehl!", in beslagname en dwangbevelen Afdrukken E-mail
Hits: 957

Op 21 mei jongstleden werden wij van Ik Maak Bezwar net op het nippertje bij een zaak voor het Gerechtshof Arnhem (zaak in Hoger Beroep) betrokken. De Belastingdienst was gedaagd door een familie onder bijstandsniveau, die voor duizenden euro's aan onterechte "aanslagen" opgelegd kreeg door die fijne Belastingdienst, die alsmaar roept dat ze het niet leuker kunnen maken. Nee, helemaal waar!

Lees meer...
 
Januari 2015 = actiemaand Afdrukken E-mail
Hits: 1002

Op 27 januari vindt er een grote demonstratie plaats op het Binnenhof in Den Haag, georganiseerd door de Facebookgroep "Break the System!". Laat iedereen die datum in de agenda noteren, want op 24 of 25 januari gaat een ieder op de loonstrook van januari ontdekken hoe kabinet Rutte, gesteund door "onze" volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer, ons wederom naait.

Lees meer...
 
Vraag jij jouw teveel betaalde belasting nog terug? Afdrukken E-mail
Hits: 813

Ofschoon we op 5 december, toen onze ANBI actie de lucht in ging, wisten dat we nooit 8 miljoen Nederlanders in kerstsferen zouden bereiken, is onze boodschap toch aardig geland. Zeker bij de wakkere burgers onder ons.

Wie nu nog niet zijn of haar recht op teruggave van de aanslag(en) 2009 ingediend heeft, moet echter wel snel zijn. Want 31 december 23.59 uur gaan anders jouw honderden euro's verloren. En dat zouden dan hele dure Kerststol en oliebollen zijn......

www.dereunie.info/index.php/workshop

De You Tube introductie van de workshop:

http://youtu.be/fiJSFiwwhYc

 

 

 
Cruciale Rechtszaak vs Belastingd. Afdrukken E-mail
Hits: 1408

HOGER BEROEP, woensdag 10-12-2014 om 12.30 uur, Gerechtshof Amsterdam.

Adres: IJdok 20, 1013 MM Amsterdam.

Zaaknummer BK/BK-AMS 13/00577, enkelvoudige kamer, raadsheer: mr. E.F. Faase.

Dit Hoger Beroep is zo belangrijk, omdat de rechtbank Haarlem in eerste aanleg weigerde onderscheid te maken tussen de Mens van Vlees en Bloed en de Natuurlijk Persoon = de Staatsburger = de onderdaan van de Koning.

Lees meer...
 
Graag snel antwoord, mijnheer Rutte Afdrukken E-mail
Hits: 1088

De soap rondom het neergeschoten toestel MH-17 blijft voortdurenl.Kort na de ramp werd er al in koor geroepen dat Rusland tot de daders behoorde en inmiddels zijn er alweer strengere sancties afgekondigd. Dat die uiteindelijk de eigen economie treffen, moge duidelijk zijn.

Hinderlijk is echter dat alsmaar FEITEN onder de tafel blijven. Al weken is de vluchtrecorder in onderzoek bij een instituut in Engeland (alsof er in Nederland geen kennis is om een onbeschadigde vluchtrecorder te beluisteren). En wat over de opdracht van de luchtverkeersleiding in Kiev, dat MH-17 van haar originele veilige vluchtroute opdroeg af te wijken en over oorlogsgebied te vliegen?

Lees meer...
 
Ben jij een melkkoe van Opstelten&Teeven??? Afdrukken E-mail
Hits: 1256

Als het niet zo in en intriest was, zou je kunnen lachen om de spitsvondige column over boetes van Kees Driehuis op RTL Nieuws.

Lees meer...
 
Ontmoetingsdag 14-9 een groot succes! Afdrukken E-mail
Hits: 1194

Wauw! Wat een dag was het gisteren..... Dankzij jullie aanwezigheid en creatief meedenken konden de presentaties niet meer stuk. En werden letterlijk en figuurlijk de mouwen opgestroopt.

Zij die verhinderd waren of niet wilden komen, hebben iets bijzonders gemist. Dat zal links en rechts ook uit doorgestuurde mails en kersverse initiatieven blijven. Want we gaan nog harder AAN HET WERK!!!

Lees meer...
 
Ziek van Oorlogen Afdrukken E-mail
Hits: 1413

Graag doet het team van Ik Maak Bezwaar mee met het initiatief van de alternatieve media om aandacht te vragen voor het groeiende geweld in de samenleving annex de politieke bereidheid om ons land met allerlei oorlogssituaties in te laten.

Maandag 15 september wordt een dag van een protest als signaal aan die politici. We roepen iedereen op om die dag NIET te gaan werken. Meld je ziek en volg op internet, wat er binnen de alternatieve media bericht wordt. Als honderdduizend mensen zich ziek melden, omdat zij Ziek van al die Oorlogen zijn, zal dat een geweldige indruk maken.

Klik op deze LINK om een flyer te downloaden, die je voor je raam zou kunnen hangen. Andere varianten zijn te downloaden op de Ommekeer.nl .

DOE JIJ MEE???

 

Subcategorieën

Pagina 1 van 2

«StartVorige12VolgendeEinde»